タイトル「2021年度 教育学部シラバス」、フォルダ「2021年度 教育学部シラバス-英語科
シラバスの詳細は以下となります。
ナンバリングは科目コードとは異なります。ご注意ください。
ナンバリングとは
科目コード   60601700 
科目名   英会話Ⅳ  
担当教員   デイル   
対象学年   2年   クラス   51  
講義室   C103    開講学期   秋学期  
曜日・時限   火5   単位区分   必修,選必  
授業形態   演習   単位数  
受講対象  初等教育教員養成課程英語選修選択科目A、中等教育教員養成課程英語専攻必修科目 
備考  対象:AB英語限定 
ナンバリング   132132 
ねらいと目標 To improve English communication skills through group discussion, debate, and writing.  
内容 “Body Image”. This course will focus on issues related to body image in American culture. 
テキスト Texts will be handed out by the instructor or researched online. 
参考文献 None 
成績評価方法 Recorded speech submitted to the instructor (20%);
In class debate (5%); Final project that includes a recorded speech (75%).  
授業スケジュール(展開計画) 1. Introduction to the class and teaching method plus conversation activity.
2. Begin watching a documentary film plus group discussion.
3. Continue watching the documentary with small group discussion.
4. Documentary, week 3 plus conversation activity.
5. Discussion of articles related to body image in American culture
6. Discussion of articles related to body image in American culture, week 2
7. Choose topics for debate plus conversation activity
8. Discussion of debate topics
9. Discussion of debate topics, week 2
10. In-class debate
11. Discussion of articles related to racial and ethnic stereotyping plus conversation activity
12. Discussion of articles related to racial and ethnic stereotyping, week 2
13. Discussion of final speech topics plus conversation activity
14. Counseling for final speeches with small group discussion.
15. Final discussion and conversation activity for conclusion of course.  
授業時間外における学習方法 Review the content of the previous lesson in preparation for the next lesson; complete reading and/or other assignments (Time required: about 90 minutes).  
授業のキーワード アクティブ・ラーニング、チームアプローチ、グループ学習、発表会、ディスカッション, ジェンダー、 国際交流 
受講補足(履修制限等)  
学生へのメッセージ  
実務経験のある教員による科目  
授業実施方法(対面形式/遠隔形式) The class will be taught face to face on campus.  
その他  
Copyright(C) 2013 NTT DATA KYUSHU Co.,Ltd All rights reserved.